joi, 14 iulie 2011

In goana botezului

Scriu din masina, in drum spre Pietrosita, acolo unde il vom crestina pe Luculica al nostru. E al treilea drum cu masina pe care il facem cu copilul pe aceeasi ruta si de fiecare data avem surprize placute cu copilul. Eu eram stresata ca nu mai are deloc rabdare sa stea in scoica, vrand sa stea deja in fundulet, si imi si imaginam cum o sa tot oprim in diferite parcari ca sa calmam copilul. Desi l-am pregatit de drum toata ziua, culcandu-l de 2 ori ca sa aiba fie odihnit si sa nu urle de somn, se pare ca Luca e mai destept decat noi inca o data. A stat cumintel in scoica pana sa iesim din oras, s-a foit si s-a marait semn a somn moment in care l-am preluat sa il culc, insa de data asta a reusit doar tac-su sa-l adoarma, cantandu-i din Pasarea Colibri! Acu doarme in scoica, mai avem o ora jumate de drum, timp berechet de bloggareala:)! Revenim cu botezul!

3 comentarii:

raluca spunea...

va doresc sa aveti parte de un botez frumos de tot! nici nu stii cat as fi vrut sa fim si noi acolo:)

Delia spunea...

Stiuuu:)! Multumim mult, zi-i lu Pavel sa se gsndeasca la Luca sa ii transmita energie buna!

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!