marți, 28 iunie 2011

Blogara pentru Luca?

De cand cu sarcina si apoi cu copilul am scris pe blog numai despre Luca. Si am impresia ca blogul e plictisitor cu atata infuzie de hormoni, care mai de care lauzi. Asa ca m-am gandit sa ii fac si infantului un blog despre vremurile lui, cu ce face, ce zice, dc ragaie, dc face caca si variatiuni pe teme bebelusesti. Ce ziceti? Sa ma "separ" de el? Sa il facem blogger de mic? Ma gandesc sa fie un blog unde sa scriem amandoi parintii, ca sa aiba copilul diferite perspective de buna crestere, numa ca nu- s foarte convinsa. Voi ce ziceti?
Delia Grigoroiu

8 comentarii:

raluca spunea...

eu sincer nu sunt pro aceste separațiuni și știi de ce? Pentru că nu văd utilitatea, asta este faza în care ești tu acuma, cu scutece și râgâieli, simți nevoia unui loc în care să te detașezi? Mie imi place de tine asa, mamica., cred totodata ca poti sa continui sa scrii si despre alte chestii, de ce sa le separi? Sunt tot gandurile tale! E doar blogul vremurilor Deliei, iar asta e vremea acum:)

dedi spunea...

sunt total de accord cu Raluca! ;)

Mama lui Marte si Venus spunea...

Eu i-am facut adresa de e-mail si ii scriem acolo, eu, nasii si matusa. E mai intim asa. Are si blog dar nu e public si e... gol.

Anonim spunea...

Sincer? Chiar crezi ca ne dorim sa citim de ce face caca Luca? Sau de ce scutec are nevoie? Cei care te sustin o fac din pura prietenie, in realitate nu sunt interesati

Delia spunea...

Monalicious: e o idee si cu mailul si cu membri de familie care sa contribuie la istoria copillului, mersi fain de share:).
Anonim: my point exactly, asta ma intrebam si eu, nu stiu ce ai rezolvat cu comentariul tau redundant sub identitate falsa? Sau esti si tu vreun prieten care ma suporta din complezenta de cand cu copilul? eu zic sa nu mai comentezi aici, n-am nevoie de pandaci si nici de trafic de blog ca nu castig nimic din asta.

cruela de vila spunea...

nu mai face inca unul!
din motive de eficientza!;)doar inventeaza un capitol dedicat ( daca n-ai facut-o inca!); deshi nu am copii mici, eu sunt paranoica shi zic ca e buna mai multa discretzie vis-a vis de copil , shi mai putzina expunere; sunt de acord cu monaicious , care are un loc PRIVAT dedicat copilului: tu ( si familia) va putetzi exprima fara grija acolo, shi potzi pastra tot ceea ce doreshti, fara grija ca ofensezi pe cineva, si fara spaima ca plictisesti pe cineva, sau ca expunerea e prea mare!:)
succes!

Taifar spunea...

Lasa, ma, copilu in pace, ca isi face el blog daca vrea, cand o vrea, daca s-o mai purta oracol pe vremea aia! Tu scrie acia ce te doare, ca deocamdata te doare de copil, ca astea-s vremurile tale.

delia spunea...

bine bre, nu mai fac alt blog ca n-am timp nici de asta si incerc sa mai scriu si depre cartile si filmele pe care nu reusesc sa le savurez de cand mi-s mama full time! mersi fain de feedback!