vineri, 15 aprilie 2011

O luna plina cu Luca

Uite ca ieri am si facut o luna de viata impreuna cu Luca si nu am apucat sa scriu nimic pe blog. Suntem, in continuare, asaltati de colici si de aceea nu ne vedem capul si bratele de ragaz. Stam cu copilul care cum poate la verticala, caci daca simte ca e pus in pat, urla din toti rarunchii. Partea buna e ca doarme noaptea, asa ca circul se desfasoara numai dimineata intre orele 6- 12 si seara, spre asfintit, spre marea mea satisfactie.
Planuiam un post aniversar in care sa consemnez toate evoltutiile copilului dar si etapele prin care am trecut si eu, si noi ca familie, dar chiar nu am timp sa elucubrez asa cum as vrea. Avem si filmulete simpatice de aratat lumii, dar iar nu e vreme. Consemnez pe fuga ca Luca are deja 4,500 gr si 55 de cm in lungime, mananca si ma mananca si pe mine, e din ce in ce mai activ si constient, rade si face tot felul de giumbuslucuri care pe noi ne distreaza grozav. Daca nu ar fi chinuit de durerile de burtica, l-as declara cel mai cuminte baietel din zona Distor-Titan!
Sa ne traiasca si sa ne bucure si mai si.
Planuiesc si un post lacrimogen despre nasterea lui, acus, acus!

5 comentarii:

raluca spunea...

la multi aani! vor trece colicile alea urate! sa va fie din ce in ce mai bine impreuna, asta va doresc. si multa sanatate la toti.

cat despre postul despre nastere, si eu ma tot indemn sa il scriu, dar parca nu e timp veci pt ceva atat de elaborat.

Carmen spunea...

La multe luni inainte! Chiar o sa treaca colicile, pe mine ma intreba cineva ieri daca Maia a avut colici si aproape ca am raspuns nu, asa de repede am uitat :)

carmen spunea...

La multe luni! Mai aveti un pic si ne ajungeti si urma :)
Or sa treaca si colicile, nici nu o sa-ti dai seama. Mai e un curent care zice ca nu sunt neaparat dureri de burtica cat tensiune acumulata de care trebuie sa scape cumva. Cred ca ai auzit si de asta.

Ema spunea...

Sa va traiasca, la multe luni si ani minunati impreuna!
Hm, suntem vecini daca stati in zona Dristor-Titan. Cu siguranta e cel mai cuminte baietel, uite noi, vecinii, nu-l auzim plangand, pe cand pe Tudor cred ca-l aude juma’ de oras cand se pune pe bocit, desi el nu mai are de mult colici.

Delia spunea...

Multumimm mult cu intarziere, ne scuzati dar nu mai avem maini sa raspundem repede la comentarii, stam cu copilul in brate, care cum poate.
Nu l-am auzit pe Tudor, cred ca e de fapt f cuminte si exagerezi tu, cum fac si eu de fapt, copiii sunt cuminti, noi suntem cu capul:))!
Mamico: ce bine suna raspunsul asta, abia astept si eu sa mai crestem!