miercuri, 16 februarie 2011

Nu am nascut...inca

Pauza de postat pe blog se datoreaza unei stari de oboseala cronica, noptilor nedormite si a multor trebi pe care inca le mai avem de rezolvat.
Cat despre nascut, mai avem ceva si nu prea. Aseara ne-am reintalnit cu medicul care mi-a prezis o nastere mai devreme decat ne-am astepta noi. Semne de nastere ar cam fi, le-am vazut chiar si eu, asa ca dupa 37 de saptamani, adica peste o saptamana, s-ar putea intampla cam oricand. Asa ca regula pentru urmatoarele zile+saptamani este: fara efort, fara nesting, fara drumuri aiurea in oras.
Singurul meu amendament era sa se intample dupa 1 martie, ca sa pot si eu intra in concediu medical oficial, dar daca Luca decide altfel, nu ma pot impotrivi. In plus, as fi vrut sa fiu prezenta la concertul trupei sotului din clubul Control, din 11 martie, dar ramane sa ma consolez cu o inregistrare video.
La 36 de saptamani Luca are 2800 gr, nu mai are cordonul ombilical infasurat dupa gat, este pozitionat spre iesire si da semne din ce in ce ca ar vrea sa ne cunoasca inainte de termenul de 17 martie.
Eu sunt din ce in ce mai obisnuita cu gandul nasterii naturale dar un pic agitata ca mai avem lucruri de cumparat, precum epidurala, niste chestii pt maternitate, cadita si carucior pt copil, plus stresul ca nu mai putere si voie sa ma desfasor prin casa cum as vrea, adica sa mai sterg o podea sau sa fac curat in dulapuri.
Mergem inainte!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Nastere usoara! Fii linistita, va fi bine!

Alexa spunea...

Eu nu cunosc inca date despre domnul col, cica ne mai vedem odata la 38 de saptamani, contractii nedureroase au inceput sa apara, de intors in pat noaptea abia reusesc:)...bebe Cristi a fost estimat la 3100 g la 36 saptamani, sper sa fie decent de mare si sa-l pot naste natural.

Eu maine am in proiect spalat+calcat lucrusoare de bebe.

Mai e un pic, un pic! Sigur o sa fie totul bine!

Delia spunea...

ooo, pai stati bine cu 3100 gr, faci un baietoi de toata frumusetea; presupun ca esti mai inalta decat mine, nu? eu sunt mica, nu prea ma vad sa fac un copiloi:).
o sa fie bine, nastem natural amandoua, sa imi mai dai de stire.
spor la nesting pt maine dar ia-le pe rand ca ai sa iti gasesti si tu un col sters prea devreme, eu de la dar cu mopul si de la neodihna am patit-o:))!

Delia spunea...

alexa, unde nasti si cu cine, asa de curiozitate?

sultana spunea...

neodihna, poate, dar dat cu mopul, c'mon ? cine face atita mizerie acolo, in marele palat cu 3 etaje ? :)

Delia spunea...

Ne cade praful de pe noi, altfel nu-mi explic de ce in 2 zile e La loc! Oribil! In timp ce scriu, sotul aspiră:))).

Alexa spunea...

Hahaha, ce tare suna! Spor la nesting!

Eu nasc in Constanta, la Euromaterna, cu dr. Stanca Razvan. Speeeer sa ramana natural si sa fie totul bine, ca sunt terrified de cezariana.

Eu am 1,6 m :D Nu-s prea dotata la capitolul asta:))))

O saptamana frumoasa!