luni, 10 ianuarie 2011

O burta si mii de buline



Astia suntem noi in prag de 8 luni! Cu burta mare, inca usor de dus, care isi face de cap prin lumea miilor de buline multicolore, mai ales seara. Suntem veseli, binedispusi, cu multa treaba pe cap, nu ne plictisim o clipita. Totusi, nu mai sunt aglomerata cu proiecte profesionale, pot sa mai respir, sa citesc, sa vad filme si sa ma odihnesc. Cel putin in teorie, caci in practica, fac ce fac si tot ajung seara rupta de oboseala.
Mi-am propus ca de azi sa contorizez cam tot ce fac pana voi naste, ca nu cumva sa pierd vremea aiurea si sa vad ca, desi sunt in pre concediu prenatal, pot sa imi organizez bine timpul pana vine Luca in viata noastra.
Azi nu am mai dormit pana la 11 asa cum am facut toata saptamana trecuta, am luat-o la picior prin oras inca de dimineata cu trebi administrative si resturi profesionale, maine incerc sa ma afund in hatisul platilor sociale, sa vad cat curaj am.
Intre timp incerc sa mai prind o ora de somn la pranz, ca tare am nevoie, as dormi continuu, oriunde, sa mai gatesc, sa mai citesc cate ceva si sa revad pentru a mia oara lista pentru maternitate.

7 comentarii:

sultana spunea...

hehe, buline buline. avem si dunguta, nice :)

Delia spunea...

avem de toate, n-avem combinezon sau pled de scos copilul din spital, sau pe afara cat o mai fi frig, dar mai e vreme.

sultana spunea...

mai lasati ceva si la prieteni si rude, nu umpleti toata lista :)

Delia spunea...

lasa, nu-ti face tu griji, ca am lasat in grija ta ceva, ceva:)

sultana spunea...

foarte bine!:)

Alexa spunea...

Uaaaaah ce burtica frumoasaaa! Mai e uuun pic si o sa-l tii pe bebe in brate! Felicitari!!!

Delia spunea...

multumim, dar nu e meritul meu, copilul face burtica si invers:). acusss, stiuuuu:)