miercuri, 19 mai 2010

Cu treaba

Nu, nu imi omor blogul, am decis sa ii mai dau sanse de viata si idei, asa ca acum sunt in faza de coacere.
Pana una alta, nu am stat deloc degeaba; o sotie de doar 3 saptamani este foarte ocupata: isi schimba toate actele si cand le are se uita mirata la ele si incearca sa se obisnuiasca cu noua identitate; depune dosarul de acordare a primei pentru tinerii casatoriti, deschide conturi la banca, ca cine stie, poate odata va castiga potul cel mare cu care isi va cumpara casa si bicicleta; incearca sa inscrie tanara familie la cursuri de soferie, planifica vacanta de vara si se mai ocupa si de talciocul urban.
Asadar, primul vlastar al familiei grigoroiu, numitul talcioc urban, se indreapta deja spre 4 editii. Pe 5 iunie, de ziua lui Vladut, dar si de ziua Mediului, organizam un talcioc pentru copii, in curte la Verde Cafe.
Nu, nu vom schimba intre noi copiii, nici nu-i antamam ori negocia; ci doar le pregatim o editie in care ei se vor ocupa cu ateliere de creatie, vor bea limonada din partea patroanei spirituale a talciocului, in timp ce parintii vor cotrobai prin cutiile de oameni mari si vor toca indemnizatiile si asa micsorate ale mamicilor.
Anunt pe aceasta cale virtuala ca ni s-a alaturat o mamica de Ecaterina, care se va ocupa de copii si care face rochite frumoase pentru fetite cu codite.
Va astept cu drag!

Niciun comentariu: