joi, 25 februarie 2010

Florile





Aici gasesc mereu idei faine pentru nunta, unele imposibil de adaptat in plaiul mioritic, altele care pot fi adoptate cu succes. Si ajung la capitolul flori, capitol care mi se pare esential intr-o nunta. Daca ai un buchet mare care sa iti acopere fata, rochia, si care iese doar el in evidenta, ai stricat decorul. Daca ai unul mic, minuscul, comun, din aceiasi trandafiri eterni, risti sa nu te vezi prin multime; florile de la mese trebuie sa arate intr-un fel care sa nu deranjeze prin miros, prezenta si colorit. Nici florile imense, urcate pe piedestal nu imi plac pentru ca ma inhiba si ma fac sa ma comport pompos la o nunta care vrea sa fie relaxata.
Am gasit niste idei faine cu flori de camp ori flori de sezon, pe care as putea sa le import; problema e acum daca gasesc o florarie care sa nu se dea prea tare in stamba si care va vrea sa imi faca niste "super" aranjamente, ca nu am nevoie. Domnle, simplu, simpu sa fie!

3 comentarii:

Mikidos spunea...

abia astept sa te mariti. esti atat de draguta cand scrii orice legat de nunta, dar simt asa o teama de fetita! o sa fie MINUNAT totul, pentru ca tu si el sunteti acolo:) florile, rochia, pantofii..astea is detalii. Tu vei fi si floare si tot:) si te iubesc:)

Livia spunea...

buna, delia! e prima data cand intru pe blogul tau, de obicei vorbim pe facebook :)
si eu am avut aceleasi temeri pentru nunta. m-am intalnit cu vreo 5 femei - florarese :) nu mi-a placut nici una din propunerile lor, dar pana la urma am gasit pe cineva care sa ma inteleaga
eu mi-am dorit si am avut :)) un buchet simplu, alb, din orhidee micuta. daca vrei iti pot trimite si poze si desigur, iti dau cu mare drag persoana de contact.

casa de piatra iti doresc!
livia (fericean) :)

delia spunea...

ce surprizaa liviuta! sarumana de idei, da, da-mi pe facebook ceva detalii ca-s interesata.
te puppp