miercuri, 17 februarie 2010

Despre cadouri utile

Au mai ramas 65 de zile, pe muchie! Lucrurile se aseaza singure, dupa cum vad, asa ca mai bine ma culc si ma trezesc in saptamana nuntii, numa sa ma duc la coafor, cosmetica, sa ma fac frumoasa si hop-top la altar.
Dar nu despre asta va deranjam. Ci despre utilitatea cadourilor in cuplu. In afara de inelul care ne-a adus in aceasta stare nuptiala, nu am primit de la Dedi cadouri scumpe, valoroase ori de colectie. Cartile ies oricum din discutie. Primul cadou de care au ras prietenele mele a fost un storcator de fructe si un aprinzator electric, pe care inca le mai avem, de unde trag concluzia ca ne-au fost utile. Nu insa romantice, asa cum imi sopteau prietenele, unele mai fitzoasa decat alta. Apoi a urmat o geanta de laptop cam de culoarea parului meu actual, deloc feminina dar foarte practica si utila. Si pe asta inca o mai avem si ma gandesc serios sa o pastrez drept patut de copil, e mare, calduroasa si foarte incapatoare. Au urmat cizmele roz de cauciuc, de care iar s-a ras, insa cine era protejata de balti acu cateva zile? Asa ca si astea si-au meritat oprobriul public. Ultimul cadou "urban" asa cum prefera una din prietene sa ma catalogheze, este o trotineta pe care inca nu am scos-o in public, este mica, pliabila, pot s-o car la subrat prin metrou, sa ma duc la intalniri importante cu ea si sa ma dau coolerita. Reactiile inca nu au aparut pentru ca e sechestrata pe balcon, sub bicicleta lui Dedi, insa astept cu nerabdare s-o scost la bulivard. Si nu, nu stiu sa merg pe trotineta, dar sper ca in 2 zile sa invat si sa ma dau utila si cu asta.Cadourile utile rullzz!

4 comentarii:

ionuca spunea...

Ah, ce faine cadouri face Dedi! :) Da, să ştii că şi eu sunt pro chestii practice.

Poate ieşim odată cu trotineta/bicicleta prin parc ;))

Delia spunea...

da, facemm si iesirea! pana una alta poate scoti bicla sambata pan la talcioc, ca cica se incalzeste, ca sa te mai si vad!

sultana spunea...

eu ce sa mai zic cu masina noua de cusut ?:)

delia spunea...

:) tu esti si mai norocoasa si mai practica; tie ti-a facut si un copil bun, frumos si cu care te poti mandri:)