marți, 22 septembrie 2009

Cine vrea talcioc pe bune?

Mara s-a intors din Portugalia bolnava ca in Bucuresti nu gaseste un talcioc din ala adevarat, cu lucruri frumoase si cu viata, cu povestile lor si cu oameni care tin la ele, dar pe care nu ii lasa inima sa le arunce. Pe mine m-a prins la tanc si am propus sa oragnizam noi, astea mici bloggaritze, o editie de toamna. Ma gandeam chiar sa se lege de Sf. Dumitru, care in anumite locuri estea sociat cu talciocuri si targuri de toamna. Sunt curioasa daca vi se pare o idee care ar prinde si la noi si cine s-ar baga. Contez deja pe Bogdana, Raceasca, Simina, Elena. Am dreptate? Sa dezvoltam mai departe ideea?
Merita o precizare: lucrurile aduse trebuie sa fie in stare buna si curate (ma gandeam aici la talciocul din spatele de la Obor)

9 comentarii:

ionuca spunea...

Eu vreau, eu vreau!!! Dar o sa fiu doar client fidel :D Tin prea mult la toate prostioarele de care nu mai am nevoie ca sa le dau :)

Pescarusu spunea...

Aoleu, trebuie sa am grija la ce-mi dispare din casa!

delia spunea...

io zic sa fii atent la pene, ca de genti si pantofi de ocupa pescarusaa:)

pescarusa spunea...

stiu cateva palarii ce ar avea nevoie de ceva nou. penele se califica pentru asta

delia spunea...

ok, deci fara palarii cu pene, ci numai de postav, gaurite de molii. acu e mai bine:)?

pescarusa spunea...

e si mai bine, doar se stie ca ne place postavul :))

sultana spunea...

mi-e teama ca voi pleca acasa cu de doua ori mai multe lucruri decit aduc:) cred ca se mai gasesc chestii si pe la mine, maaaare parte am aruncat odata cu mutarea. dar e funny, trebuie sa avem niste reguli precise insa de pret, categorii, troc :) ma gindesc acum ca am incaltaminte destula care nu-mi mai vine sau demodata (nu rideti, se intimpla sa-ti creasca piciorul si la douj'si ceva de ani:))

delia spunea...

pai maine ma vaz cu comitetul de organizare si stabilim ce si cum. anuntam din timp.

delia spunea...

deci talciocul se va face in mai putin de o luna, la Verde Cafe. detaliile, mai incolo pe blog si facebook.