luni, 27 iulie 2009

There is hope

Maria zice sa si anunt. Ca nu-s chiar asa de batut si de lepra si ca am sperante in a-mi recapata fesele de lebada si abdomenul de felina. Primul pas operativ a fost masajul de sambata de la Cheile Gradistei care mi-a tonifiat si creierul, de am rezistat la nunta dansand si chiuind. Maseurul, ori era f diplomta ori era bun terapeut ca m-a intrebat dc merg la sala, pentru ca nu am celulita si ca pielea e destul de ferma. Say what??? Really, now! Am zis ca nu, ca de vreun an stau pe bara si ma umflu. Mi-a dat niste sfaturi misto pt fiere si cum sa imi fac singura masaj, dar pe astea le uit, ca sa mai aiba si concubinul treaba din asta murdara de facut.
Aseara a fost al doilea pas, 10 minute de role, cu niste picioare amortite si creier care nu raspundea la stimli, insa au fost 10 minute bune pt somnul de seara.
Si ca sa vedeti cat de compatimita am fost zilele trecute, Laura s-a oferit sa ma ia cu ea la sala ei iar Ramona s-a oferit sa ma invete sa merg pe bicla. Ladies, thank you, promit sa nu va dezamagesc. Stick to the program, Nemo.
Cat despre week-end....the best wedding ever!

3 comentarii:

Laura spunea...

o sa vezi, it's gonna be oh so fun :)

Ana-Maria spunea...

si eu am comentat la postul trecut ca te iau la salsa!!! nu mi-ai aprobat comentariul, missy? la salsa slabesti si inveti si dansuri de lasat lumea cu gura cascata pe la multele nunti la care vad ca te duci...

delia spunea...

este commentul, uitat-te mai atent! si ti-am si raspunss. sarumnaaa dar sunt varzaa la dansat dupa tehnici si unduiri. unde te duci?