miercuri, 19 noiembrie 2008

"NU stationa pe stanga" se AMANA


Prea mult entuziasm strica. Asa s-a intamplat si in cazul nostru si am decis pe ultima suta de metri ca Evenimentul de Sambata 22 noiembrie, de la Piata unirii 2 se va AMANA.


Ne-am incurcat intre aprobari, birocratie, idei multe si rasfirate, astfel ne-am pus pe noi si pe voi in situatia de a va dezamagi. Se amana pentru ca atunci cand il vom face (nu stim inca data), sa il facem bine. E prima data cand incercam sa facem asa ceva si lipsa de experienta isi spune cuvantul. Multumim pentru cele 223 de semnaturi, pentru ecourile pozitive, pentru sprijin si suturi in fund. Multumim din suflet prietenilor bloggeri care ne-au ajutat fara sa clipeasca si ne-au trimis ecourile departe, in blogosfera. Contam pe sprijinul vostru pentru a putea face cat de curand lectia de educatie pe scari.

Petitia online e bine sa fie semnata in continuare pentru a avea o baza mai solida in obtinerea de aprobari.

Noi nu renuntam la lupta, mai mult, suntem curajosi sa intram in hatisul actelor si semnaturilor. BOUL nostru merge inainte!

Va multumim pentru sustinere si ne cerem scuze daca v-am dezamagit.

Daca doriti sa ne sprijiniti in continuare, luati boul si faceti-l desktop, poster, puneti-l pe bloguri, pe telefoane...unde vreti.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sa organizezi evenimente nu-i lucru usor - spun asta din experienta.Incurcaturile si elementele neprevazute apar intodeauna. Dar...din greseli se invata cel mai bine. Va urez multa bafta si spor la organizare. Voi sustine boul in continuare :)

delia spunea...

multumim pentru incurajare, o luam ca pe un sut in fund profesinist!