luni, 24 februarie 2014

Gradinita, saptamana 3

Dupa 4 zile de gradinita, dupa o zi si o saptamana de repaus, pe motiv de raceala in tandem, azi m-am incapatant sa il duc din nou.
A durat 5 minute, desi i-am promis ca stau pe hol si il astept tot timpul.
A intrat in clasa, unde erau doua ingrijitoare cu toti cei 10 copii prezenti (educatoarea lipsea, o fi luat si ea vreun crocobaur de la copii), si care le ziceau copiiior:

- Copii, desenati frumos, cine termina primul primeste premiu!

Am crezut ca mor, insa, ca sa nu fiu iar fitoasa, scarba si alte cele, asa cum sunt acuzata de alti parinti, l-am lasat sa intre in clasa. Insa, dupa 5 minute a venit speriat ca vrea acasa, nu mai are chef sa stea acolo cu niste straini, si ca gata, nu mai venim aici NICIODATAAAA!

Oh, well e destept, s-a prins el ca nu e ok acolo, simte niste chestii pe care abia le vad si le simt eu, asa ca am plecat impreuna.
Nu stiu dc mai incercam saptamana asta, posibil, insa stiu sigur ca mediul de acolo ma streseaza pe mine, daramite pe copil.

va urma, din nou, nu stim cand si cum...

4 comentarii:

AlinaD spunea...

Copiii simt repede cand ceva nu e ok ...la noi asa s-a intamplat cu prima gradinita. Intre noi fie vorba si eu am avut ceva semne de indoiala, dar am zis sa nu dau inapoi din prima zi. Am rezistat 3 zile acolo. Amandoi, lipiti, nici pe hol nu ma lasa sa ies :))

Poate incercati alta gradinita ...Succes, oricum!

Anonim spunea...

cauta fuguta alta gradinita.
copilul simte....tu vezi si nu esti convinsa ca e bine....el te simte pe tine si tot asa. Mai bine schimbi. Pai daca in Bucuresti nu se gaseste ceva calumea....oare prin Bucovina mea cum o fi. Nici nu vreau sa ma gandesc.
Bafta!!!
Simona

Delia spunea...

cred ca in Bucovina e mai simplu de gasit, mai greu de aici cu atatea variante:).

Vio spunea...

Cand ai inceput sa scrii despre gardi iti spuneam ca "ne paste" si pe noi, prin toamna...
Iata ca..dat fiind faptul ca ne-am trezit ca s-ar putea sa ramanem fara bona (pb de sanatate)am vazut gradi private zilele astea. Mai devreme decat credeam eu ca va fi cazul. Multe. Mai scumpe, mai ieftine, mai cu sistem video, mai fara... Am facut o semidepresie..:) Rad eu, dar pe bune am picat intr-o stare de-mi venea sa-mi dau demisia si sa stau acasa cu copilul (oricum am stat, dar in concediu, cateva zile)numai sa nu fie nevoie sa-l duc "Acolo". Intr-una dintre ele o supraveghetoare ii spunea unui baietel -care avea un ponei roz in brate "ce cauta ala la tine, nu vezi ca-i roz, ala e pt fetitze!" Sa mori tu ca-i pt fetitze???!!!???---mi-a venit sa-i spun.. Nu i-am spus. Dar, dupa ce-am terminat vizita gradinitei, am urcat in masina si-am bocit pana m-am descarcat!
Si asta era una dintre cele care aratau super ok si care are multe plusuri pe forumuri...
Finally am decis. Nu-l dam acum! Nu pot sa-l duc acum, prea devreme e,zau! Habar n-am cum o s-o rezolvam, dar nu cu gradi! Stiu ca va fi (dupa mine) si in toamna prea devreme.(macar atunci va avea aproape 3 ani) Stiu ca lupta de dinauntru meu va fi aceeasi si atunci..si peste un an...pentru ca eu AM O PROBLEMA CU ABORDAREA celor din sistem. Fie el de stat sau privat. Dar..stiu si ca traiesc in tara asta si, daca asta e sistemul, la un moment dat tot va intra in el...
p.s.
In ce zona a Bucurestiului aveti voi gradi? Eu am tot vazut in zona Stirbei-Cotroceni-1Mai. (adica fie pe langa casa sau pe langa job)