marți, 18 septembrie 2012

Jobul ideal

Din iulie sunt full-time mama lui Luca si part-time lucrez la site, part-time la emisiunea cu acelasi nume, "Totul despre mame", unde fac documentare si ceva munca de platou. Asadar, am doua joburi full-time, asa ca nu ma plang deloc, sunt o albinuta harnicuta, cu o mana il spal pe Luca la fund si cu alta vb la telefon incercand sa aduc oameni faini in emisiune.
Viata mea e un rollercoaster de 3 luni, vine sotul acasa la 5, la 6 predau copilul si ma apuc de scris, la 9 il culc, mai prestez pan pe la11, 12, in serile bune, daca nu esuez de somn langa copil.
Dar nu ma plang pentru ca este fix jobul ideal: stau acasa cu Luca si lucrez printre picaturi si fac ceea ce am vrut mereu: productie tv.
Deci, da, se poate, cu mult stres, cu alergatura, cu ochii pe ceas, cu rugaminti din partea copilului : mamaaa, nuu tepon, chide, chide! Adica, sa inchid naibii telefonul si sa ma joc cu el;).
Daca nu ati prins ieri prima emisiune pe Prima Tv, de la 8.20 si 15.20 in reluare, iata mai jos si versiunea on-line, si va jur, se munceste mult la ce se vede, iar pentru reclamatii legate de invitatii, mie sa imi scrieti:).
http://totuldespremame.ro/video/coltul-specialistului/cezariana-electiva

6 comentarii:

Dana spunea...

soro, sunt langa tine cu 2 joburi full time :D, bine sa zicem 1 si jumatate + inca jumatate...tot 2 fac, nu? :D

tZU spunea...

felicitari, Del! si bravo ca reusesti sa le faci pe toate! si le faci super bine! eu sunt part-time mama (daca se poate spune asa) - am reinceput serviciul de 3 zile..si e tare greu sa stau atatea ore departe de pitic...aste e..ma bucu pentru tine, insa, ca poti spune ca ai gasit jobul ideal!te pup

tratament profesionist de albire a dintilor spunea...

Cel mai bun job este sa stai degeaba si sa primesti bani!:):))

Alexandra Albu spunea...

Cool job! Asa as vrea si eu...

mami spunea...

Bine ai revenit in randul clasei muncitoare... :) Bafta si tact la impartit timpul si nervii, ceea ce-mi doresc si mie! :D

Del spunea...

Ehe, muncesc din martie, dar am luat-o usurelcu scrisul, acu cu proiectul asta si din decembrie fac o pauza de relaxare ca nu se mai poate, imi pica bateriile:(. Multumesc si dc gasesc o solutie sa fac bani din stat degeaba, promit ca sau share:).