luni, 25 iunie 2012

Cum a fost la mare

Acum 10 zile am fost la 2 mai si n-am apucat sa povestesc cat de fain a fost cu copil umblator pe nisip. Aveam emotii ca o sa si-l puna in cap, in ochi, in gura, dar nu, Luca a avut grija sa il batatoreasca pe tot, adica sa alerge pe toata plaja in cautare de ceva. Nu stim ce, stim doar ca nu a stat mai mult de 10 minute locului si ne-a prezentat, fara sa vrem, fiecare prosopel, fiecare jucarie ori obiect interesant de pe toata plaja din 2 mai. Cu apa a fost si mai si, pentru ca dupa ce l-a daramat un val spart la tarm, n-a mai vrut sa intre in apa cateva ore. Ce vedeti mai jos este incercarea sotului de a imprieteni pestele din Luca cu apa sarata si numa buna de imbaiat. Dupa o zi de exercitii, era fix ca peste in apa asa ca ne-a fost tare greu sa plecam de la mare.
A fost chiar placut la mare cu copilul, as zice ca e mai interesant decat fara cand oricum te plictisesti de atata stat degeaba. Chiar, cum o mai fi?

http://www.youtube.com/watch?v=Jip09P7xuPc&feature=youtube_gdata_player

7 comentarii:

Eli spunea...

Buna Del!
Ma bucur in continuare cu drag de tot ce scrii pe blogul tau .
Mi s-a parut foarte interesant costumasul lui Luca de la mare. Te rog mult, imi dai niste detalii despre el ? E comond, ii tine pielea uscata? Totusi nu se incinge sub el ?
Ma gandesc sa ii cumpar si eu fetitei mele , mi se pare o protectie buna si pentru apa si pentru soare insa e f important sa se simta si comod in el .

Merci fain!
Salutari din moldova ! :)

Delia spunea...

Mie imi pare safe pt plaja si asa e, ii tine si de apa rece si de soare. Ramane umed un pic dar pe plaja e ok ca se usuca. Nu l-am tinut tot timpul asa, seara il lasam in pampers sau doar cu tricouas pe el. Nu stiu de unde e cumparat, banuiesc ca de la Decathlon, noi l-am primit cu imprumut.

Ama spunea...

Eu am cumparat anul trecut de la Fox baby. Erau pe la 60 lei dar prin iulie le-am prins la reducere. Aveau doar pana la masura 24 luni, dar sunt mai maricele, cel de 3-6 luni merge si acum la 1 an, iar cel de 24 luni merge si la 3 ani, chiar si cu scutec de apa. Sunt foarte utile pentru apa.

Am vazut si la Kiabi dar cu maneca lunga, parca era 80 lei si scria fps 50+.

Pe amazon sunt pe la 20 euro marca Playshoes (parca).

Ileana spunea...

Servus, Delia!

Mi-a făcut plăcere să te cunosc sâmbătă şi vreau să te felicit încă o dată pentru iniţiativa ta cu talciocul. M-am mai gândit şi cred că ar merita să-l extinzi, să-l "globalizezi". Ai putea să atragi, eventual, şi o televiziune (ştiu că Realitatea are o campanie care, poate, s-ar potrivi: "Trezeşte România"). Printr-o asemenea lărgire (la măcar 20-30 de oameni cu tarabe - într-un parc, poate Grădina Icoanei sau Ioanid) nu cred că se va pierde ceva din frumuseţea evenimentului. Va fi doar extinsă!

Acum, apropo de călătorii cu pitici: noi vom merge la Londra în a doua jumătate a lui iulie, pentru câteva zile, tocmai când Sofia va împlini 10 luni. Voi la ce vârstă aţi călătorit cu Luca prin străinătate? A fost greu? Noi atâta ştim: o să mergem şi cu Manduca, şi cu căruciorul, ca să mai variem (şi ca să ne ţină şalele...).

Mi-ar plăcea să ţinem legătura. Adresa mea este ilabortun@yahoo.com.

Cu bine,
Ileana

Florina spunea...

Buna Delia,
Si noi vrem sa mergem la mare luna viitoare cu un pitic de 12luni. Cum v-ati descurcat cu mancarea ? Ati pregatit ceva la aragaz (daca ati avut vreo kitchineta sau vreun mini-aragaz) macar ptr Luca ? Am un pic emotii ptr ca nu prea stiu cum o sa ne descurcam cu mancarea ptr pitic. Borcanele nu vrea sa manance (ce-i drept nici mie nu-mi plac) ...
Multumesc,
Florina

Florina spunea...

Si inca o intrebare: pe sub costumasul lui Luca de inot, ce scutece ati folosit ? Cele normale de unica folosinta sau cele speciale ptr inot? Multumesc, Florina

Delia spunea...

Ileana, iti dau un mail sa ne auzim mai usor. Cu drag!
Florina, noi am stat intr-o casa inchiriata la cheie, am fost mai multi prieteni si am avut acces la bucatarie unde ne-am organizat ca acasa, insa Luca mananca deja ce mancam noi, supe, salate, paste, a mancat chiar gratar de pui cu cartofi copti.
Sub costum nu i-am dat niciun pampers, doar cand il dezbracam de el ii puneam pampers de apa.