duminică, 7 noiembrie 2010

Aparitie unicat a copilului Grigoroiu

Avem dovada! Gata, e clar, cel care ne-a ales drept parinti este un baietel care acum are 20 de cm in lungime si cantareste 350 gr. Morfologia de 21 de saptamani ne-a aratat din prima sexul copilului si apoi o surpriza. Copilul este bine, deja pozitionat in start de venit pe lume. Dar, ceea ce veti vedea in randurile de mai jos este dovada clara ca bebelusul care se va naste in luna martie este copilul parintilor lui. Copilul ne seamana intru totul si nu numai noi am sesizat asta din prima, ci si medicul care ni l-a masurat din talpite pana in creieras. Surpriza este ca viitorul bebelus zambeste fix ca parintii lui, cu gura pana la urechi. Voila!

7 comentarii:

sultana spunea...

:)) chiar asa, cu tehnica asta dom'le! in alta ordine de idei, nu va suparati pe mine, dar arata pretty freaky ecografiile astea 4D.

delia spunea...

Daa, e cam ciudatel, dar când știi ca e al tau ți-l imaginezi cu pene in cap si cel mai cel! Deh, puiul ciorii:)))!

raluca spunea...

Mi se pare f cool ca deja rade, inseamna ca ii prieste acolo la tine:)))Bogdana, iti impartasesc intru-totul parerea despre 4 D-ul asta...

sultana spunea...

ce zic eu si ce intelege cioara! n-am zis ca nu-i superb sau ca n-ar fi genial ca-l vezi ca ride ca ma-sa si tac-su la un loc, ba mai si-i intrece :))) se intelege ca asa e. am zis ca ecografiile astea arata niste imagini scary :) uite, raluca a inteles :))

delia spunea...

ba da, am inteles si chiar sunt de acord ca imaginea nu e deloc una prietenoasa, nici macar frumoasa (ai vazut ca m-am abtinut in text sa zic ca deja are trasaturi frumoase ca ma-sa:)))) ca arata ciudat. e inca un mic alien care rade:))

Unknown spunea...

bravos. deci e clar ca se pregateste o noua serie de baietei!! sanatosi sa ne fie.

apropos de 4d, mergem si noi pe 16 acum, ii facem si noi poza si o punem pe blog. in alieni sa ne luptam :))))

delia spunea...

eh, al vostru e mai mare si mai frumos, deja seamana a copil. sa pui poze, da!