joi, 29 iulie 2010

Trei intr-un balon

Cam multa liniste pe blogul asta de ceva vreme si cred ca e momentul sa spargem aceasta acalmie. In ultima luna s-au intamplat intamplari noi pentru garsoniera noastra care se va transforma intr-un viitor apropiat intr-o camera cu doua camere. Si totul din cauza noului nostru co-locatar de 7 saptamani, care deocamdata salasluieste in burtica mamei purtatoare. Stim ca in curand vom deveni 3 si asta ne ocupa mintile, timpul, spatiul mic de prin casa, planurile de vacanta si viata ce va sa vie.
Stim despre micul chirias ca are 6,5mm, bine pozitionat si cu mare dorinta sa creasca repede si sanatos si sa isi cunoasca parintii un pic speriati de noul rol.
Mama purtatoare este bine, nu prezinta simptome severe de sarcina si se lauda cu o energie falsa pe timpul zilei care se sparge odata cu lasarea serii. Nu are pofte dar se mira ca mananca sanatos si destul de des.
Tatal donator este si el insarcinat prin simpatie si acuza precvente dureri de burta, arsuri pe stomac si nas infundat, plus stari de oboseala.

Ceea ce ne face sa ne intrebam cine cu cine e insarcinat?
Iata si o poza cu burtica care pe seara devine vizibil insarcinata iar dimineata ii da mamei impresia ca e in pragul adolscentei.

8 comentarii:

dedi spunea...

Se stie, momentan, tatal donator are burtica mai mare decat a sotiei gazda. :)

sultana spunea...

dragut! sa-ti faci cit mai des poze pe parcurs, macar una pe luna. unele n-au si acum regreta :) auzi dl sot ?

capreleirinucai spunea...

cea mai buna veste pe ziua de azi, de departe! felicitari, sa fiti sanatosi toti trei!

ionuca spunea...

Wow... Felicitari! Sa fie sanatos/sanatoasa si... nu stiu ve sa-i mai urez :)

delia spunea...

@irina: multumimm, era cazul sa ne inmultim si noi in blogosfera:)
@ionuca: multu de urari!

Alina Zaharia spunea...

Uau...Felicitari! Veti fi niste parinti minunati: mi-l pot usor imagina pe Dedi facand mii de "strambaturi", gasind mii de diminutive ca sa-l faca pe cel(a) mic(a) sa rada sau sa se simta foarte iubit(a).

malina spunea...

felicitari, dragilor

raluca spunea...

mda...am citit si eu, cu intarziere, desi esti chiar tu "vinovata" pentru calatoria mea recent executata...ma bucur muuult pentru voi, asteptam vestea asta.