vineri, 2 iulie 2010

Fetitee

Noua mea pasiune in viata sunt fetitele! Am trecut de faza de baietei, imi plac si ei, dar acum sunt in etapa in care vad la tot pasul numai fetite mici, frumoase, numai bune de rontait.
Pentru cei rautaciosi care or sa sara cu diverse comentarii, le atasez o poza cu o anume fetica la care ma uit de trei zile incoase si va mai pun si un filmulet care mi se pare adorabil.
E clar, dupa faza de mireasa nebuna ma transform intr-o semi casnica care viseaza copiii altora! Well it's kind of nice:)!

De aici si filmuletul!
Si pentru Dedi, uita-te pana la sf ca ai sa vezi cum se poate juca un copil cu un iphone fara sa il strice:))!


4 comentarii:

Mielu' turbat spunea...

vreau si eeeeuuuu!!! dar dupa primii 2-3 baieti :D e geniala pustoaica

Ema spunea...

La primul copil am vrut baietel si asa a si fost, doar ca voiam sa semene cu taica-sau si a iesit leit, aproape, maica-sa. Al doilea copil, cand o fi, mi l-as dori fetita. Oricum, pustoaica din fotografii e minunata.

sultana spunea...

ce tenica rapida de deplasare are, se impinge intr-un singur picior :) e draguta foc si intr-adevar, iti face pofta de fete. dar si baietii...:)

delia spunea...

cred ca in subsidiar si eu imi doresc un baietel pe care sa il modelez, sa il fac al meu si sa ma iubeasca o viata:); dar....ma trezesc si realizez ca m-as putea transforma intr-un munte de egoism si mai bine imi doresc fetita, ca sa se ocupe sotul de ea, s-o urmareasca si sa devina el ala posesivul:); stiu ce zic, avem amandoi potential:))