miercuri, 6 ianuarie 2010

Visul unei nopţi de mirese...

este să fie sexy Mărioara, tonifiată din cap pana în picioare, suplă şi trasă prin inel şi verighetă, cu sânii şi fundul fermi şi nemâncată de 3 luni ca să ajungă aşa. Chiar, cum ajungi să arăţi cât mai tonifiată posibil? Urmezi diete? Montignac o reuşi, săracul? Un fitness la ceas de seară de 3 ori pe săptămână? Pilates ori tae-bo? De ce să mă apuc mai intâi? De cele 6 kg in plus????

9 comentarii:

Laura spunea...

eu mananc raw saptamana asta. azi la pranz am mancat suc de ananas+menta si suc de papaya. :D

pentru diseara am un morcov ;P

delia spunea...

pai io ma pun cu tine, gagico? pe tine te ajuta decorul plus o alta civilizatie; io traiesc inca in generatia cartofi prajiti:)

Malina spunea...

eu zic, mai intai, sa nu te mai stresezi. e primul pas.

delia spunea...

multumesc malina draga, asta e si dorinta mea pt acest an, sa nu ma m ai stresez; adevarul e ca ion realitate is un pic mai potolita, scrisul cred ca accentueaza nevrotismul:).tre sa ne vedem sa ne povestesti despre cum au decurs lucrurile pt voi la la scena.

TreiBadica spunea...

delia draga, o mireasa nu trebuie sa fie slaba, trebuie sa fie fericita. senzatia de plutire se poate obtine si cu cele 6 kg in plus!

delia spunea...

imi amintesc de o simina slabuta si f frumoasa la cununia religioasa:); e posibil sa plutesc si cu ce am acum pe mine, insa dupa prima proba de rochie de mireasa arat ca un fulgusor grasun:). promit ca ma temperez si ca voi manca sanatos si ca nu ma voi imfometa ca sa nu slabesc din partile esentiale

zmeura spunea...

da un semn si ne vedem

Malina spunea...

da un semn si ne vedem

Sabina Ulubeanu spunea...

nu mai manca seara, hahaha, as vrea io, si io tot 6 as vrea sa dau jos pt moment.
Tu insa ai putea incerca tratamente de slabit daca te tine buzunaru da sa fie undeva unde faci mai intai o ora de sport si dupa aia tratamentu, ca sa fii mai motivata:)