luni, 4 ianuarie 2010

Rezolutia mea

Stiu ca e tarziu sa-mi fac retrospectia pentru 2009, insa treaba asta cu blogareala ma cam trage in jos in ultima vreme. Totusi, imi promit pentru 2010 sa fiu mai activa si mai interesanta, mai harnicuta si mai saritoare catre prietenii care se cern.
Privind in urma anului care a trecut gasesc prietenii noi si dragi, planuri de viitor trainice ca o casnicie, excursii in locuri in care am visat sa ajung impreuna cu Dedi (a ramas restanta Budapesta, dar o rezolvam anul asta si pe asta), un job greu dar interesant, oameni de valoare si multa bucurie. 2009 a fost pentru mine un an greu profesional dar fericit pe plan personal. Cateodata ma si intreb daca e ok sa fie bine, numai bine? Cert e ca fost un an al fundatiilor de orice fel si-mi place asta, ma face sa ma simt puternica si sigura pe mine.
Pentru 2010 imi doresc sa fiu mai relaxata, mai atenta, muncitoare si mai iubitoare. Si sa punem de nunta care incepe sa se contureze. Avem deja biserica, locanta,rochie de mireasa, schite pentru rochia de la cununia civila pe care mi-o confectioneaza cineva cu parul ca focul si cu ochii verzi, bilete pt luna de miere si un fisier plin de "to do-uri".
Un 2010 harnic si plin de inspiratie ne doresc micii noastre familii care ia contur in fiecare zi!

7 comentarii:

acel cineva cu parul ca focul si ochii verzi ;) spunea...

asa sa va ajute DD! aveti o gramada de lucruri, si ce e mai important. si spiritual, si organizatoric, deci... sint convinsa ca totul va fi foarte bine! (noi nu eram nici pe departe asa de organizati ca voi cu citeva luni inainte, felicitari!)

Pescarusu spunea...

am notat. se rezolva :)

delia spunea...

@pesca: ce se rezolva? imi dai tu nervi, dragoste, munca si numa bine??? ca dc da, iti dau si io la schimb
@parul rosu valvoi: DD????:) ce ubercool esti anul asta; ptiu sa nu te deochi; de la cine crezi ca am invata sa fiu responsabila si organizata?:)

ochii ca focul si parul verde spunea...

da, nuș'ce m-a apucat, cred c-am intrat bine in an:)responsabila ca responsabila, dar organizata? ce vorba mare, vreau organizaaaree

dedi cu parul scurt si castaniu spunea...

Vedeti ce bilant misto a facut? Bravo! Adevarul este ca inca nu vazusem anul 2009 pe hartie. Acum e mai clar pe unde a zburat. hihi

Iar asta noul...sa treaca mai cu folos pt toata lumea!

Oana spunea...

2010 se anunta promitator! 2011 - un botez, ceva? te pup Delule

delia spunea...

ca sa zic asa, e prematur:). poate o masina? o casa? un an bun iti doresc si tie si lu ala micu al tau:).