miercuri, 20 ianuarie 2010

Ponturi textile

Pentru miri, socrii, naşi dar şi pentru cei care vor să-şi mai achiziţioneze hăinuţe ieftine şi bune.
Cu scopul precis de a găsi mirelui costume de civilă şi religioasă, am purces într-o zi de sâmbătă spre tărâmul textil pentru export de la Apaca. Iniţial suspicioşi şi fără chef de alergătură, am găsit o fabrică care stă să se dărâme, nişte standuri de haine care nu prea te îmbiau la cumpărături şi diversitate, însă marfa bună şi foarte ieftină. Cei care sunt în postura de miri au de unde să aleagă- de la costume clasice, smoking- la costume fabricate pentru Zara Man. Preţurile sunt delicioase, eu nu-mi amintesc să fi văzut costume mai scumpe de 500 Ron, însă sigur există şi preţuri de 150 de Ron pentru cele de export, pe care le găseşti în magazine cel puţin triplate.
Dacă eşti atent şi ai rabdare, cu puţin efort poţi găsi toate elementele unui trusou de mire, mai puţin lenjeria intimă, dar asta nu se pune. Sau se pune?
Anyway, merită o excursie la Apaca, căci nu ştii niciodată când dai peste chestii care nu-ţi trebuie, dar care sunt prea ieftine ca să nu fie cumpărate.
Sâmbăta au deschis până la ora 14.00, dar dacă eşti decis să cumperi şi te-ai trezit târziu, te aşteaptă sau îţi pun deoparte mărimile care te interesează. M-am simţit ca-n facultate când cu 20 lei îmi luam pantaloni în carouri, ceea ce s-a şi întâmplat.

15 comentarii:

Pescarusu spunea...

se pleaca in cautarea unui obiect pt el, ne intoarcem cu 2 obiecte pt ea

Delia spunea...

nu, nu. se pleaca pt el, se intoarce cu o sacosa plina de chestii de mire si haina de primavara plus o hainuta si pt ea. tot el castigaa:).

Wanna spunea...

.. da.. tot el castiga... pt. ca ea e fericita!
imi place cum gandesti!

Pescarusu spunea...

o sacosa de chestii pt el. n-am auzit in viata mea de un mire sa se planga ca a trebuit sa-si cumpere o gramada de chestii.Acum imi imaginez ca mirele poarta pe dedesubtul costumului, jartiere si tot felul de ciudatenii care nu se divulga unui tanar cu sufletul nepatat ca mine.Iarta-l Doamne pe Dedi, ca nu-i placerea lui!

Delia spunea...

se vede treaba ca nu stii nimic! pai: 2 curele (doau costume), 2 camasi, 2 cravate, 1 costum, butoni, sosete, plus cardigan de primvara a la James Bond. deci? se face sacosica ori ba? treaba cu jartica era secret, acuma.....

Malina spunea...

ah, ce m-am amuzat. noi cand am facut "civila", am achizitionat una bucata costum pentru mire tot de la apaca. deci, traiasca apaca!

btw, costumul e foarte tare si a fost la un pret mai mult decat rezonabil

Carmen spunea...

Se pare ca intre miri si Apaca s-a creat o legatura fooooarte stransa. Din ce in ce mai multe cazuri...

Pescarusu spunea...

se face de-un sac, dar de ce 2 costume,2 curele...? ma depasesc nuntile, sper sa scimbe traditia :)

Delia spunea...

@carmen si malina: ma bucur sa aud ca exista oameni normali ca noi care nu se ingramadesc in mall-uri sa arunce bani grei pe niste carpe
@pesca: traditia o faci, baiete sau puiule, cum preferi:). sunt dezamagita, credeam ca te iei si tu de partea cu lenjeria intima.

Pescarusu spunea...

nu ma bag peste jocurile voastre, cine stie ce mai aflu. Dedi imi este simpatic, n-as vrea sa...

dedi spunea...

pescarush, ar trebui sa ma vezi in colanti. I'M a HIT! Pacat ca n-am apucat sa fiu un glam rocker ca tipaream mii de postere cu colanti si par tapat si colorat.

;)

Anonim spunea...

buna
imi poti spune, te rog, unde mai exact sunt magazinele astea? adica sunt mai mutle hale, cladiri, cum se face accesul acolo? trebuie cautat ceva anume? etc unde poti gasi costume si de calitate si la preturile pe care le-ai mentionat in postul tau? eu nu sunt din bucuresti, dar am vrea sa mergem la apaca sa ne uitam de costum pt nunta pt prietenul meu.
astept raspunsul tau
multumesc frumos

Anonim spunea...

buna,

si noi suntem in cautare de costum de mire si vrem sa ajungem la magazinele apaca. Din pacate nimeni nu stie sa ne spuna si noua unde sunt exact.
Poate am noroc aici si imi trimite si mie aceste informatii.

multumesc

Anonim spunea...

Buna,

Am si eu exact aceleasi intrebari ca Anonimul de mai sus :)
Va rog, se poate sa ne raspunda cineva.

Multumesc

delia spunea...

cu riscul de a raspunde tarziu, va zic ca la Apaca, care e fix langa mallul Afi Palace cotroceni, statie de metrou industrilor, gasiti costume f ok ca pret; cred ca cel mai ieftin pe care l-am vazut era 150 ron si cel mai scump cam 800 ron; gasiti si toate accesoriile pt mire, de la cele mai fitoase la cele mai cuminti; intrarea se face pe poarta de la strada iar magazinele sunt in diferite corpuri ale fabricii; ar trebui sa existe indicatoare catre corpurile cu magazine, in februarie erau asa ca nu e greu de gasit!
de recomandat e sa mergeti in toate standurile pt ca veti avea surprize placute chiar si la magazinase f mici, unde puteti gasi chestii de calitate; eventual puteti intreba si portarul sa va indice anumite magazine si corpuri.

dc mai aveti nelamuriri, dati-mi de stire!