luni, 18 ianuarie 2010

Mic indreptar despre cum sa-ti petreci vinerea seara

Pana aflu cum isi petreceau week-end-urile stramosii nostri de la 1900, asa cum ne arata si Simina, carte pe care o voi devora in week-end, noi invatam ca vinerea poate fi seara de petrecere intr-o casa cu copil mic in care poti petrece mult dupa miezul noptii; se iau 2 familii cu copii pana in 3 ani mai rezistenti la oboseala decat musafiri, jucarii multe, beri si mancare delicioasa si niste oameni cu chef de o vineri noapte alba.
Urmeaza apoi 2 zile in care nu iesi deloc din casa, vezi filme pe banda rulanta, gatesti si pregatesti o sesiune foto. Un week-end frumos dar parca prea linistit:).Pozele cu musafirii mari; lasam parintii sa posteze ei insisi pozele cu copii.





10 comentarii:

sultana spunea...

una mai omenoasa cu mine nu gaseai? ca de exemplu aceea in care tin o farfurie in mina cu scopul de-a hrani un copilas ? :)

mihai spunea...

da cu mine, doar pe-asta cu paharul la gura. ce era revelion? am prins si eu glas, vreo doua zile intarziere...

elena spunea...

si elena putea sa spuna acelasi lucru. am intrat sa verific daca mi-am trecut numele.

Delia spunea...

cata nerecunostinta, cate fitze as putea spune! in loc sa imi multumiti ca v-am aratat si fatza de petecareti tineri si plini de voiciune, si nu pe cea de parinte, voi ma faceti de ocara:). berea, dragul meu mihai, este o virtute vineri seara.
@bogdana: asta e imaginea ta de diva
@elena: ti-ai trecut numele:)

adevarata elena spunea...

elena de mai sus este o impostoare!!
sunt cu adevarat multumita de poza aleasa, este reprezentatuiva pentru seara de vineri. intr-0adevar, nu era revelion dar nici cenaclu literar.

Delia spunea...

ma bucur ca a revenit elena printre noi, sub infatisari obscure, dar ce mai conteaza; sper ca ai observat ca in prim plan esti dumitale, urmata de simina si delia, in umbra; aceste 2 femei din umbra care iti ghideaza, una lecturile, alta viata intru casnicie; dar ce vb eu aici, elenusa pescarusa, cum spunea maestrul gica petrescu, bun ii vinul ghiurghiuliu; sus paharul sus.

adevarata elena spunea...

nu pot sa nu remarc o repetare a scenei descrise de tine, in ultima poza, cea cu bogdana in prim plan si doua femei in umbra. daca despre simina stim deja, este omul care aduce cartea, atunci, delia, care-i rolul tau?

Delia spunea...

probabil ca reprezint in aceasta fotografie imaginea femeii care nu risca sa isi mute privirea in jos, pe masa unde erau atatea bunatati, o paine delicioasa, o salata de vinete grozva si humusul faimos al doamnei B.

dedi spunea...

imi cer scuze! zenzatia de revelion vine la mine care am furat de la gura lui Vladutz ochelarii de petrecre si m-am imortalizat

.....acum sunt imortalizat....chiar asa insemana ca sunt nemuritor, deci. misto!

Delia spunea...

ce limbaj domle, ce exprimare!cred ca ti se trage de la nevorbitul de dupa aparat. treci acasa!