miercuri, 6 ianuarie 2010

Azi, 2 ani şi jumătate

Doar atât? Imposibil, or fi poate 20? Aşa mai da, mai ales când mă uit la Smaranda şi văd deja ce femeie puternică va fi, exact precum cele 2 bunici- aprigă dar iubitoare. Sigur va fi profesoară ori cadru militar. Nu m-ar mira. Iar Ştefan, cu mâinile lui de adolescent care manevrează ca într-un dans aparatul de fotografiat dar şi macheta grafica, visând să ajungă arhitectul de care taica-su ar fi tare mândru. Da, 20 de ani şi 6 luni de viaţă împreună şi încă 20 înainte şi noi 2 bătrânei (eu mai mică decât sunt, el mai slab dar cu oase puternice şi talia dreaptă)!

Mai sunt 111 zile!

De azi scriu cu diacritice, am zis.

13 comentarii:

sultana spunea...

aoleau, nici bine nu v-ati luat si ai si dat in depresii din astea de batrinete!lasa-le pentru mai tirziu, stai sa apara copchii, si sa vezi atunci:))

delia spunea...

trebuia sa iasa altceva:)).las-o asa!

sultana spunea...

da ma, la multi ani, se intelege ;)

delia spunea...

bravo, bravo, vezi ca acuma se intelege?:))), dar ai vrut tu sa ma scuturi oleaca.

sultana spunea...

ma rog, ce-i cu dulcegariile astea, sa ne serbam din luna-n luna, ce, sintem bebelusi ?:) chiar si aia se aniverseaza lunar numai in primul an! doar nu crezi ca o sa te tina toata viata ? ia sfat de la mandea: cu cit mai putine dulcegarii, cu atit mai putin reprosuri ulterior :))) (nu tb respectat, se intelege:):)

delia spunea...

mersi, mi-ai desfiintat impulsul de a posta zilnic, si ieri, desptre asta trebuia sa scriu, ca doar a fost eveniment:(. acu despre ce sa mai scriu? nu vezi ca nu-s deloc interesanta lately? si by the way, ios tau f prost la capitolul dulcegarii, ia-te de Dedi:))

sultana spunea...

draga mea, nu de cantitate avem noi nevoie in postmodernism :) ce-i asta sa scrii zilnic ? cine are timp sa citeasca ?:)

delia spunea...

ce ai cu minee??? de ce?? de cand ne ne mai putem bucura de relatia de dinainte de casatorie, cand stim ca dupa totul se duce de rapa?? de ce nu poti iubi si sa si strigi in gura mare? ori ai tu nevoie de afectiune?:)))

sultana spunea...

dar nu va zic bai sa nu va declarati iubirea, am zic ca nu trebuie sa-ti faci un scop din a scrie zilnic pe blog :))

delia spunea...

da, da, scormonesti in om, si apoi iti ceri scuze:)). cin sa te mai inteleaga, femeie?

sultana spunea...

asta e si farmecul, nu tb sa ma inteleaga nimeni, voi ramine un mister :))

delia spunea...

sigur ca da, tu si parul tau portocaliu; ba chiar si reteta ta de tiramisu:)

dedi spunea...

aoleo. s-au si implinit? trece timpu'. imi place 111. cred ca s-au aliniat ceva planete ca la 2,5 ani sa mai fie 111 zile pan la nunta. e d bine :)