marți, 8 decembrie 2009

"Decat niste ilustrate"

Mi-e ciuda de multe ori ca n-am aparat de gat sa imortalizez fapte si evenimente din jurul meu. Insa am un telefon chinuit care ma si ajuta sa fotografiez momente hilare.
Precum astea: in drum spre serviciu, dimineata in autobuz ti se face foame; ar fi bune niste strudele, nuu?



Apoi ma plimb pe coclauri, visez cu ochii deschisi si uit sa trec pe culoarea verde, ajung pe o pajiste si ce culeg? niste bureti salbatici.



La pranz caut un local unde sa mananc ceva in linisite insa ma trezesc cu un chelner din vechea garda care m-ar seduce si ma intreaba dc nu am chef sa vb seara la telefon; eu ii zic ca nu pot, ca nu am credit iar el, dragutul, imi lasa numarul lui de telefon sub nota de plata: dati un bip si va sun eu si mai stam de vorba, ca nu strica:)).

4 comentarii:

dedi spunea...

un aparat foto DSLR ti-ar mai lipsi din geanta.. :) si un teleobiectiv de 2 kg ca sa te asiguri de cifoza, scolioza si alte indoiri de coloana.

delia spunea...

pai n-am cum pt ca geanta deja cantareste 5 kg:(

Purple Nothing spunea...

e ok telefonul tau chinuit deli pt ca poza cu biletelul e destul de clara incat sa pot sa disting numarul - cine stie - holiday desperation is closeeee :)

delia spunea...

stiam io ca pt tine era adresat:). mai ai biletul ala in care tipul de la concert ne invita sa petrecem o seara cu el? parca avea casa la munte, nuu? doamnee, ce-am pierdut: niste sarbatori sub cetina de brad si foc la fundd:)