marți, 26 mai 2009

Si totusi nimic

Nu am mai facut nimic. Dar nimic. Sunt pe inainte-inapoi si invers si nu fac mare lucru. Desi fac o mie de chestii la munca, nu-s multumita de nimic. Nimicul se rasfrange si acasa si tot asa. Numa la vacanta ma gandesc si ideea ca peste o luna o sa-mi bag picioarele in nisipul grecesc ma duce mai departe.
Munca? E sa fie si banii la fel. Vecinii? da-i incolo. Prietenii? nu prea i-am mai vazut ca-s prea obosita sa ies.
Sunt curioasa cata lume e multumita de munca lor? Cati faceti ce va place? Si cum? De ce?

Reteta fericirii dezbatuta impreuna cu o prietena: sa alegi ori cariera, ori familia, atunci nu mai ai de ce sa comentezi.

3 comentarii:

Irina spunea...

Eu fac ce imi place...nu ma vad facand altceva.Lucrez pe achizitii publice/licitatii...problema este ca ori nu sunt deloc, ori sunt prea multe de ne uita Dumnezeu la servici. Echilibru...nu exista. Cat despre nimic...stiu cum e. Un an de zile, cam asta am facut...nimic...acum parca parca m-am gandit sa mai fac si eu ceva.

Unknown spunea...

unde mergeti in grecia? vrem si noi sa mergem si mi-ar prinde bine niste sfaturi...as vrea in mykonos(ultima saptamana din iulie),dar fara sa facem rezervare...

delia spunea...

in thassos, la sf lu iunie, la hotelul asta:http://www.esperides-thassos.com/. cica e fain, nu am mai fost dar e f recomandat de o prietena care merge de 3 ani. am facut rez direct la hotel si dam cam 160 de eur/pers/7 nopti cu mic dejun.