marți, 19 mai 2009

Fara titlu

Cand n-ai bani, asa-ti mai vine sa-ti cumperi de toate; de la haine, carti, dulciuri, mancaree multa, pantofi, bijuterii, excursii. Orice. Dar cheful iti vine numa cand ai banii dramuiti pt vancanta, nuntile altora dar si nunta ta. Asa mi-as cumpara niste carti azi, orice carte, numa sa stiu ca am cheltuit multi bani pe ea. Sa fiu neam prost. Si e ciudat ca nu se mai imprumuta carti. Eu nu am mai auzit ca lumea sa citeasca pe rupte cartile din biblioteca altora. Cum era cand eram mici si umblam prin vecini si ne intorceam cu cateva romane la sub brat, lectura pe cateva zile. Nici atunci nu aveam bani dar nu ma interesa, ca aveam de unde citi. Ia sa bag un google, poate-mi trece pornirea de cheltuit.

3 comentarii:

Anonim spunea...

da delia, dar pe vremuri lumea respecta cartea, o primeai inapoi asa cum ai imprumutat-o, cititorii ti-o pastrau invelita in hartie alba si nu-ti indoiau coltul paginii pe post de semn de carte. eu am 6 carti date spre imprumut si despre 2 dintre ele nu trag nadejde sa le mai vad inapoi, intrucat persoana in cauza se jura pe toti sfintii ca nu le-a avut vreodata in custodie. in recuperarea celorlalte inca nu am pornit.. mi-e jena, dar cand frustrarea va ajunge la cote maxime, voi pune violent punctul pe i.
mie sa nu-mi cereti carti, ca eu nu va dau!

delia spunea...

asa e, uite ca eu nu am patit intamplari din astea triste, probabil ca nu mai scriam despre asta cu regret. dar eu mai am o vorba: o carte e facuta sa umble, nu sa apartina unui singur proprietar; lasa-le sa zboare, si atunci se vor intoarce la tine.

carti cu urme de cesti de cafea ai primit inapoi? eu, o gramada:)))!

Anonim spunea...

slava domnului, nu! cosmareasca panorama!