luni, 16 februarie 2009

Daca n-as fi plecata, m-as duce cu drag

Dragi copii, tineri, parinti si iubitori de teatru dar si de literatura, mergeti pe 25 februarie la Teatrul Odeon si bucurati-va de epopeea lui Ghilgames. Iata si cum, mergeti si povestiti-mi si mie:).


Epopeea lui Ghilgames deschide campania
“Imblanzirea Cartilor”


Fundatia Calea Victoriei si Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti, lanseaza la Teatrul Odeon primul eveniment din cadrul campaniei “Imblanzirea Cartilor”. Proiectul isi propune sa apropie publicul de texte valoroase din toate genurile si timpurile.


Va invitam in foaierul Teatrului Odeon, in data de 25 februarie, ora 17:30, la o discutie despre Epopeea lui Ghilgames. Gazdele acestui eveniment vor fi Dorina Lazar, directorul Teatrului Odeon, Dragos Galgotiu, regizorul spectacolului de teatru Epopeea lui Ghilgames si Elena Mazilu-Ionescu, conf. dr. la Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti, sectia de Literatura Universala si Comparata.

Intrarea la acest eveniment este libera.

Elevii si studentii care vor participa la aceasta dezbatere vor beneficia de intrare gratuita la primele reprezentatii ale spectacolului Epopeea lui Ghilgames, la Teatrul Odeon, in 27, 28 si 29 februarie, ora 19:00.

Fundatia Calea Victoriei este o institutie culturala care organizeaza ateliere interactive in domenii umaniste pentru copii, tineri si adulti.
“Imblanzirea Cartilor” este o campanie de sensibilizare si implicare a publicului fata de lectura si intelegerea cartilor. Seria de evenimente este initiata de Fundatia Calea Victoriei in parteneriat cu Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti.

7 comentarii:

Unknown spunea...

cum se numesc cei care latra ?
latrai ??!!

Delia spunea...

de ce? vrei sa ni te alaturi?

Unknown spunea...

are si gen feminin??

Unknown spunea...

si asta presupune sa mananci din scormonit cacatei?

Delia spunea...

dear mr casper, who the fuck are u?? n-ai inteles: EU iti permit sa intri aici, asa ca ma superi si-ti sugerez sa te cari unde altii te pot vedea.by bye now!

Unknown spunea...

mah friendo si tu ma i suparat cu multe da eu n am cui ma plange ca
nu i lege in tara romaneasca... asa ca asta cu caratu si ignoratu e alternativa la lipsa mentionata

hai numai de bine

Delia spunea...

super!