luni, 10 decembrie 2007

Pentru Eliza











Eliza este prietena noastra. Eliza gateste "ca la mama ei acasa". Eliza face cele mai bune ciorbe. Eliza ne-a gazduit in Iasi, in timpul sesiunii. Eliza se razboieste continuu. Eliza a facut radio. Si i-a placut. Eliza m-a invatat sa mananc feta cu rosii si ulei de masline. Eliza vrea justitie. Eliza vrea sa scrie. Sa scrie bine. Eliza a refuzat un post de redactor intr-o televiziune dictata politic.



Eliza tine mult la noi. Eliza tipa. Eliza pleaca din Bucuresti.



Eliza se intoarce la sotul ei.



Noi o iubim pe Eliza.



6 comentarii:

Anonim spunea...

draga mea, multumesc pentru cuvintele frumoase,multumesc ca mi-ai dedicat acest post,multumesc ca iubesti. si eu te iubesc

cu mult dor, eliza

Raluk spunea...

Si eu plang ca pleaca Eliza si eu o stimez si mie imi pare rau ca prin ea nu v-am cunoscut pe voi "prietenii ei dinaintea mea". Insa cred ca a facut cea mai buna alegere, chiar daca imi vor lipsi plimbarile prin magazine, ideile diametral opuse fata de ale mele dar si contrazicerile si tot ce mai insemna timpul cu Eliza...

delia spunea...

Ma bucur ca suntem pritenele ei, chiar si de departe si, cine stie, poate o sa ne cunoastem la sanuis, la ea, la Gura Humorului.
Multumesc Raluca pentru sustinere:).

Anonim spunea...

Nu pot sa stau deoparte taman la post-ul asta. Imi pare foarte rau ca pleaca, extrem de rau chiar si sper sa-si gaseasca prieteni cel putin la fel de buni si acolo unde a ales sa se duca. Fie Suceava, Gura Humorului etc.

delia spunea...

eu inca sper ca nu va gasi fete mai de gasca ca noi si ca se va intoarce cu toata familia in Bucuresti:).

Anonim spunea...

De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, si eu sper la fel. Intr-un egoism dus la maxim, sper sa se intoarca. Noi oricum o vom primi cu bratele deschise.