marți, 25 februarie 2014

Ce faceti sambata, 1 martie? Veniti la MiniArtShow?

Daca nu aveti ce face sambata, de 1 martie, mai pe seara asa, adica intre ora 5 si 8, poate va dau o idee de distractie pentru copii, in timp voi va plimbati prin Mall:). De aproape o luna o ajut pe Ioana Ginghina, cea care a creat MiniArtShow, ateliere si spectacole pentru copii, sa isi promoveze evenimentul aniversar. Mai bine ca evenimentul este dedicat campaniei Bun venit pe lume!, de la Salvati Copiii Romania. Va las doua vorbe despre, inainte sa va povestesc despre Ioana:). 

Despre campania „Bun venit pe lume!”, Salvați Copiii România
În România, o medie de 1900 de copii, mai mici de un an, mor anual.  Din păcate la noi în țară prea mulți bebeluși nu au șansa să trăiască. Campania ”Bun venit pe lume!” a dotat până în prezent 18 maternități și își propune în 2014 dotarea a 27 de maternități cu echipamente medicale.
O donație mică poate schimba lucrurile în bine. CUM? Cu 2 euro puteți contribui la dotarea cu echipamente a 25 de maternități cu echipamente medicale. Donați 2 euro prin SMS la 8833 și susțineți campania „Bun venit pe lume!”! 

Distractie o sa fie, ca o stiu pe Ioana si stiu ce echipa are, stiu ce a pregatit si stiu cat de perfectionista e. O sa fie fun, o sa tot treaca pe acolo prieteni de-ai ei, mai mult sau mai putin cunoscuti, era voba sa vina si Pavel Bartos dar e prins cu mai multe evenimente, poate trece Smiley, cine stie?:)). Trageti-ma de maneca dc ma vedeti pe acolo, probabil o sa fiu cu capul in multe si cu privirea goala, dar nu treceti pe langa mine fara sa ne salutam. Va astept cu drag!

Iaca si programul pentru copii:
Evenimentul începe la ora 17:00 cu ateliere creative, animație, facepainting și modelaj din baloane. Gazda evenimentului este Ioana Ginghină, fondatorul  acestui concept de educație timpurie MiniArtShow.
La ora 18:00 copiii vor avea parte de un spectacol interactiv "Scufița roșie”, un spectacol pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani. Vă invităm să-i cunoașteți pe Lup, pe Bunică și pe Scufița Roșie într-o adaptare nouă a poveștii cu același nume.

Până la ora 20:00 vor fi jocuri distractive, dansuri, piniata, jumbo și tot felul de surprize.
Pe parcursul celor 3 ore cei mici vor putea participa la atelierul creativ: "Vine, vine Primăvara". La acest atelier cei mici vor  face mărțișoare, ghirlande colorate și felicitări vesele.
Evenimentul are loc la nivelul -1, în zona Fântâni, de la București Mall și este susținut de prieteni ai Ioanei Ginhină, persoane publice și actrițe precum: Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu, Majda Yolo, Ioana Maria Moldovan, Alexandru Papadopol.

Niciun comentariu: